Áno, chcel som reagovať.

Takže:   G – čkova Astra, r. v. 2000. Po 330 000 km som menil turbo. Bolo mi odporucené. Mal som miernu stratu oleja cca 1 L na 15 000 km.( pri takých km asi relevantné ).Myslelo sa, ze mi prepúšťa olej cez ložíska v turbe. Emisie boli viac menej v norme.
Kedze bola aj predtym robena ,,mensia generalka motora ( gufera ventilov, tesnenie prs, hlavna remenica, tesnenie pod hlavou, novy erg ventil, atd. Po vymene suciastok totozny ubytok oleja.
Atomium som sledoval, este ked sa to nedalo na SK kupit a planoval som pockat kym to pride. Videl som tie RUSKE VIDEA, clanky, atd. Zaujalo ma, ked to pôvodne pouzivali pre armadne vozidla.
Kúpil som si teda: ATOMIUM ACTIVE DIESEL PLUS – balenie 3+1 zdarma. Cez net. Slusne  a promtne jednanie. Na profi urovni. Ochota.
Teraz mam 2. fazu. Badať tichší chod. Ani vtedy mi to nejak ,,neklepalo,, takze to moc neriesim. Hlavne ten olej teraz- menší úbytok. Hlavne som spokojny, ze sa to konečne ,,rozbehlo. Nejak ,,oživilo,, Este mam 2. fazy do konca. TAKZE ODPORUCAM. Verim tomu, ze sa to este zlepší. Po poslednej faze a vymene oleja dam opäť vedieť 😉  Motor by mal vraj este vydrzat nejakych 100, 150 tis. Takze dufam, ze mi este posluži a si veru zaslúži.

Držte sa.

Pali
atomium.sk
Nekomentované
Odoslané v: